Enkel netthandel

Klikk "kjøp" på boken du vil ha og legg inn bestillingsinformasjon. Bøkene sendes fraktfritt i Norge ved bestilling over kr 200 (ellers kr 50 i frakt).

Siste utgivelser: Jones' guide til Norge og Fluesfiskeriets Anvendelse i Norge

Jones's Guide to Norway er en av de store klassikerne.

Originalen kom ut i 1848. Boken ble redigert og nedskrevet av en eventyrlysten engelskmann som håndterte pennen like godt som fiskestangen. Boken var ment som en praktisk håndbok for engelske aristokrater som ville dra til Norge for å fiske laks. Det er disse mennene vi senere kjenner som «lakselordene».

I anledning det internasjonale villaksåret gis boken for første gang ut på et annet språk enn originalspråket. På norsk!

Long Nguyen, en av verdens beste fluebindere, har bundet alle fluene i anledning bokutgivelsen. Bilder av mesterverkene presenteres i slutten av boken

1. opplaget er på 2019 nummererte eksemplarer.

Fluefiskeriets Anvendelse i Norge - et samlerobjekt

Originalen kom ut i 1839, som den første bok på norsk om fluefiske. Boken er skrevet av Robert D. Hutchinson, en skotte som flyttet til Drammen og som etterhvert viet sitt liv til fluefisket. Originalen er nærmest umulig å oppdrive i dag, og vi føler oss sikre på at også disse 1.000 eksemplarene vil bli samlerobjekter.

Forord av Jan Arhaug og etterord av Morten Harangen. 

lagt til handlevogn